Amedia Google Apps vision assisteres af Avalon Solutions

Amedia Google Apps vision assisteres af Avalon Solutions

Amedia, Norges største udgiver af lokale medie arbejder med Avalon Solutions om at videreudvikle deres Google Apps miljø.

“Google Apps er en fleksibel løsning, der forbedrer kommunikationen i hele vores organisation, og har en let, skalerbar licensmodel. Løsningen passer til en moderne, digital virksomhed, som vores der opererer i et krævende, altid skiftende marked.”, siger Terje Haug, CIO, Amedia AS.

 

“Med Avalon Solutions assistance, planlægger vi at videreudvikle vores Google Apps-miljø med integrationer og skræddersyede arbejdsgange / processer. Avalon Solutions har den viden, erfaring og de færdigheder til at udføre de ændringer, vi sigter efter, derfor valgte vi Avalon Solutions som vores partner”, siger project manager at Amedia Paul Cheetham.

“Amedia’s vision er inspirerende, og vi er stolte over deres tillid til at Avalon kan realisere den, siger Jakob Kjelds, Country Manager, Avalon Solutions. Amedia er det største lokale medieselskab i Norge, og havde brug for en partner der forpligtede sig til deres succes. Det beviser, at vi er godt på vej mod det, vi sigter efter – at være den mest betroede Cloud partner i Europa.”

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi arbejder med Amedia.

Contact person: Jakob Kjelds, jakob.kjelds@avalonsolutions.com, Country Manager, Avalon Solutions Denmark

Om Amedia

Amedia er Norges største udgiver af lokale medier. Vores titler har et daglig publikum på mere end to millioner læsere og brugere. De fleste af aviserne er de mest læste i det lokalområde, hvor de udgives. Amedia har også betydelige print aktiviteter i Norge og Rusland.  Besøg Amedia: www.amedia.no

 

Amedia logotype width_619

logo_lockup_apps_for_work_color